ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ONLINE

ΙΑΤΡΕΙΑ

ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΤο πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο προγεννητικού ελέγχου του Ιατρόκοσμου διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει στις γυναίκες που το εμπιστεύονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τη λεπτομερή παρακολούθηση της εγκυμονούσας και του κυοφορούμενου εμβρύου.

Ο προγεννητικός έλεγχος διενεργείται με μεγάλη προσοχή από τους εξειδικευμένους ιατρούς μας με τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους, πάντοτε με σκοπό την λεπτομερή ανίχνευση και τη διάγνωση πιθανών νοσημάτων στην εγκυμονούσα και το έμβρυο.

Κατά τον προγεννητικό έλεγχο οι βασικές εξετάσεις που διενεργούνται σε μια εξελισσόμενη κύηση είναι:

  • Υπερηχογράφημα Α τριμήνου
  • Υπερηχογράφημα Β επιπέδου (Τεστ αυχενικής διαφάνειας)


Με τη σωστή παρακολούθηση και ακριβείς προγεννητικές εξετάσεις μπορούν να διαγνωστούν έγκαιρα και να αντιμετωπιστούν νοσήματα της εγκύου όπως αιματολογικές διαταραχές ή λοιμώξεις της εγκύου καθώς επίσης και παθήσεις όπως διαβήτης κυήσεως κα.

Σε περιπτώσεις που κριθεί απαραίτητος ο επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος όπως αμνιοπαρακέντηση, Doppler οι εξειδικευμένοι ιατροί μας ενημερώνουν τους γονείς και προχωρούν κατόπιν δικής τους συγκατάθεσης.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 210-6400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.