ΙΑΤΡΕΙΑ

Το Διαγνωστικό – Πολυϊατρείο Ιατρόκοσμος στελεχώνεται από έμπειρους & εξειδικευμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων.

Σε κάθε επίσκεψη μπορούν να πραγματοποιηθούν -ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς- διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και επεμβατικές πράξεις.
Στόχος όλων μας είναι να καλύψουμε με ολοκληρωμένες λύσεις τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου οποιασδήποτε ηλικίας, παρέχοντας πάντοτε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες από άρτιο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες υγείας του και με γνώμονα τις τρεις βασικές αρχές μας (Φιλική εξυπηρέτηση – Υψηλή ποιότητα εξετάσεων – Οικονομικές τιμές), σκοπός μας είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για την υγεία σας από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή από τη Διάγνωση μέχρι και τη Θεραπεία.

Παθολογικό

Το παθολογικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου, σε συνεργασία με άλλα τμήματα και εξειδικευμένους ιατρούς του κέντρου καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων.

Ορθοπεδικό

Το ορθοπεδικό ιατρείο διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Πνευμονολογικό

Σκοπός των εξειδικευμένων ιατρών μας είναι η αρτιότερη προσέγγιση, διάγνωση και θεραπεία ατόμων με λοιμώξεις αναπνευστικού ή νοσήματα του αναπνευστικού

Νευρολογικό

Στο Νευρολογικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου έμπειροι, εξειδικευμένοι Νευρολόγοι διερευνούν παθήσεις του κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος.

Αναισθησιολογικό / Ιατρείο Πόνου

Το Ιατρείο Πόνου στελεχώνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων Αναισθησιολόγων – Αλγολόγων και Ψυχολόγων και έχει σαν στόχο με συγκεκριμένες θεραπείες την ανακούφηση του ασθενούς.

Ενδοκρινολογικό Ιατρείο

Το ενδοκρινολογικό ιατρείο διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Καρδιολογικό

Τώρα ολόκληρος ο καρδιολογικός σας έλεγχος μπορεί να γίνει σε ένα μόνο Εξειδικευμένο κέντρο, με την καλύτερη εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και με εγγυημένα αποτελέσματα.

Γαστρεντερολογικό

Όλα τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους γαστρεντερολόγους του Ιατρόκοσμου. Έλκη στομάχου , δωδεκαδακτύλου, παθήσεις του ήπατος κ.α.

Υπέρηχοι Ενηλίκων & Παίδων - Triplex

Το υπερηχογράφημα, όπως εξηγεί και το όνομά του γίνεται με χρήση υπερήχων, χωρίς χρήση ακτινοβολίας. Πρόκειται για μια απλή, ανώδυνη και ασφαλή εξέταση.

Ψηφιακής Οδοντιατρικής Απεικόνισης

Με το τελευταίας τεχνολογίας ακτινολογικό οδοντιατρικό μηχάνημα PaX-i3D Smart του οίκου Vatech προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ψηφιακή ιατρική απεικόνιση.

Ψηφιακής Ακτινογραφίας

Ο Ιατρόκοσμος διαθέτει το φηφιακό ακτινολογικό σύστημα MOVIPLAN 800 με επιδαπέδιο βραχίονα στήριξης ακτινολογικής λυχνίας και έναν φορητό ανιχνευτή του οίκου Konica Minolta.

Ουρολογικό Ιατρείο

Το ουρολογικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου, σε συνεργασία με άλλα τμήματα και εξειδικευμένους ιατρούς του κέντρου καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των  ουρολογικών παθήσεων.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Test Covid - 19

Στο διαγνωστικό κέντρο ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ πραγματοποιούνται το Τέστ Μοριακής Ανίχνευσης Κορονοιού (PCR – RT Test Covid – 19) 

DNA TEST

Το DNA φέρει όλη την πληροφορία που είναι απαραίτητη για την ύπαρξή μας και η οποία βρίσκεται κωδικοποιημένη στα τμήματα που ονομάζονται γονίδια.

Ελαστογραφία

Η ελαστογραφία θυρεοειδούς αδένα είναι μια σύγχρονη, ανώδυνη απεικονιστική εξέταση που αξιολογεί τον βαθμό σκληρότητας μιας βλάβης του.

Share This