ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΙατρόκοσμοςΟ Ιατρόκοσμος είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στελεχωμένη με υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό και εξοπλισμένη με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, που ήρθε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην υγεία, με σκοπό την διάγνωση αλλά και την θεραπεία. Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυϊατρείο Ιατρόκοσμος βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ασθενείς που το εμπιστεύονται.Ιατρόκοσμος : Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυϊατρείο στην Αθήνα


Ο Ιατρόκοσμος διαθέτει ιατρούς των περισσοτέρων ειδικοτήτων και σε κάθε επίσκεψη μπορούν να πραγματοποιηθούν διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και επεμβατικές πράξεις. Σκοπός του είναι να καλύψει με ολοκληρωμένες λύσεις, τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου, οποιασδήποτε ηλικίας.
Διεύθυνση : Πατριάρχου Ιερεμίου 17 & Λεωφ. Αλεξάνδρας 117, 114 75, Αθήνα


  • Η πρόσβαση στο διαγνωστικό κέντρο - Πολυϊατρείο Ιατρόκοσμος είναι πολύ εύκολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΣΤΑΣΗ ΙΚΑ & ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ)
  • Για τους πελάτες του ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΥ, επί της Λ. Αλεξάνδρας 113 λειτουργεί Parking με προνομιακή τιμή στάθμευσης (3 ευρώ τις 2 πρώτες ώρες)

Στοιχεία επικοινωνίας


Διεύθυνση :
Πατριάρχου Ιερεμίου 17 & Λεωφ. Αλεξάνδρας 117, 114 75, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας
: 210 6400 200 F: 210 6400 201

Ε -mail: info@iatrocosmos.gr