ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ONLINE

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.
ΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΤο αγγειοχειρουργικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την ολοκληρωμένη διερεύνηση αγγειοχειρουργικών προβλημάτων, προκειμένου να προσφέρει σε γυναίκες και άντρες που μας εμπιστεύονται ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.


Σκοπός των εξειδικευμένων αγγειοχειρουργών μας είναι η παροχή ποιοτικής φροντίδας σε ασθενείς με παθήσεις αγγείων, οι οποίες αφορούν όλο το φάσμα της αγγειολογίας και αγγειοχειρουργικής.

Οι γιατροί μας θα μελετήσουν με προσοχή την περίπτωσή σας, θα σας συστήσουν τις απαραίτητες εξετάσεις (αγγειακό υπέρηχο, triplex κα.) και θα βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρόληψη και τη διάγνωση της πάθησης που σας απασχολεί.

Ανευρύσματα, στενώσεις καρωτίδων, ισχαιμίες, διαβητικό πόδι, ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβική ανεπάρκεια : Κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου και έγκυρης διάγνωσης θα προταθεί η κατάλληλη συντηρητική ή χειρουργική αντιμετώπιση όλων των αγγειακών, φλεβικών και αρτηριακών παθήσεων, προκειμένου να βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα ζωής του ασθενούς.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 210-6400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.