Το Διαγνωστικό - Πολυϊατρείο Ιατρόκοσμος στελεχώνεται από έμπειρους & εξειδικευμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων. Σε κάθε επίσκεψη μπορούν να πραγματοποιηθούν -ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς- διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και επεμβατικές πράξεις.

Στόχος όλων μας είναι να καλύψουμε με ολοκληρωμένες λύσεις τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου οποιασδήποτε ηλικίας, παρέχοντας πάντοτε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες από άρτιο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες υγείας του και με γνώμονα τις τρεις βασικές αρχές μας (Φιλική εξυπηρέτηση - Υψηλή ποιότητα εξετάσεων - Οικονομικές τιμές), σκοπός μας είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για την υγεία σας από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή από τη Διάγνωση μέχρι και τη Θεραπεία.

Το διαγνωστικό - Πολυϊατρείο Ιατρόκοσμος στελεχώνεται από έμπειρους & εξειδικευμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων. Σε κάθε επίσκεψη μπορούν να πραγματοποιηθούν -ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς- διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και επεμβατικές πράξεις.

Στόχος όλων μας είναι να καλύψουμε με ολοκληρωμένες λύσεις, τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου, οποιασδήποτε ηλικίας, παρέχοντας πάντοτε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, από άρτιο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες υγείας του και με γνώμονα τις τρεις βασικές αρχές μας (Φιλική εξυπηρέτηση - Υψηλή ποιότητα εξετάσεων - Οικονομικές τιμές), σκοπός μας είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για την υγεία σας από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή από τη Διάγνωση μέχρι και τη Θεραπεία.
Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.