ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ONLINE

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.
ΙΑΤΡΕΙΑ

ΛΙΠΙΔΑΙΜΙΚΟ - ΥΠΕΡΤΑΣΙΚΟ


Στόχος της δημιουργίας του τμήματος είναι η ενδελεχής διερεύνηση και κατηγοριοποίηση, καθώς και η θεραπεία των υπερλιπιδαιμιών και της αρτηριακής υπέρτασης, από εξειδικευμένους στο αντικείμενο καρδιολόγους.


Υπερλιδαιμία


Με τον όρο υπερλιπιδαιμία (ΥΛΠ) αναφερόμαστε στην αύξηση ενός ή περισσοτέρων λιπιδίων στο αίμα, όπως η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια.

  • Η υπερλιπιδαιμία αποτελεί έναν από τους κύριους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα και ένα από τα συχνότερα προβλήματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο.
  • Η δίαιτα σε συνδυασμό με άσκηση αποτελεί το πιο σημαντικό προληπτικό και θεραπευτικό μέσο της υπερλιδαιμίας. Σε κάθε περίπτωση ο θεράπων ιατρός είναι αυτός που θα συστήσει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης, ο οποίος εκτός από δίαιτα μπορεί να περιλαμβάνει φαρμακευτική παρέμβαση.


Υπέρταση


Υπέρταση ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία η αρτηριακή πίεση είναι αυξημένη.


Από τη στιγμή που θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και μετρήσεις και διαγνωστεί η υπέρταση ο θεράπων ιατρός σας θα συστήσει την κατάλληλη αντιυπερτασική θεραπεία για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.


Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 210-6400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.