ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ONLINE

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.
ΙΑΤΡΕΙΑ

ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ


Στον Ιατρόκοσμο λειτουργεί τμήμα μικροεπεμβάσεων. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σύγχρονες προδιαγραφές μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει ιατρικές επεμβατικές ανάγκες που καλύπτονται με τοπική αναισθησία, με άνεση, ασφάλεια και απόλυτη επιτυχία.. Δερματικά προβλήματα, όπως σπίλοι και λιπώματα μπορούν αντιμετωπιστούν άμεσα και οικονομικά.

Στο πλήρως ανεπτυγμένο τμήμα ουρολογικών μικροεπεμβάσεων μπορεί να πραγματοποιηθούν όλες οι απλές ουρολογικές επεμβάσεις, ακόμη και οι ενδοσκοπικές. Φίμωση, βραχύς χαλινός αντιμετωπίζονται με τη διενέργεια περιτομής και πλαστική βραχέως χαλινού, από τους έμπειρους ιατρούς μας.

Ουρολογικές ενδοσκοπικές επεμβάσεις όπως κυστεοσκόπηση, αφαίρεση pig tail (ουρητηρικού stent) γίνονται με σύγχρονα εύκαμπτα εργαλεία, γρήγορα και απολύτως ανώδυνα.

Πλαστικοί, οφθαλμίατροι, ουρολόγοι, χειρουργοί όλων των ειδικοτήτων ενημερώνονται διαρκώς για τις χειρουργικές εξελίξεις στην ειδικότητά τους και είναι στη διάθεσή σας για προσωπική ανάλυση της θεραπείας σας με μικροεπέμβαση.

Μέλημά μας είναι να συνδυάσουμε την ποιότητα με το χαμηλό κόστος και ο Ιατρόκοσμος είναι σε θέση να το επιτυγχάνει αυτό προσφέροντας όλη την γκάμα των μικροεπεμβάσεων από τους εξειδικευμένους ιατρούς μας.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 210-6400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.
Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.