ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ONLINE

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.
ΙΑΤΡΕΙΑ

ΩΡΛΤο πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο Ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου διαθέτει άριστο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει στους ασθενείς που θα μας εμπιστευτούν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και άμεση λύση στο πρόβλημα που τους απασχολεί.

Στο ιατρείο μας διενεργείται κατόπιν ραντεβού πλήρης ωτορινολαρυγγολογική εξέταση τόσο παίδων όσο και ενηλίκων. Μετά τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο προτείνουν την πιο αποτελεσματική θεραπεία, ανάλογα με τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.


Στο ωρλ ιατρείο


  • Αντιμετωπίζονται περιστατικά με βαρηκοϊα -είτε αιφνίδια είτε χρόνια-, με ή χωρίς εμβοές, στα οποία γίνεται πλήρης ακοολογικός έλεγχος, ενώ  γίνεται και διερεύνηση περιστατικών με ζάλη και ίλιγγο.
  • Στις περιπτώσεις καλοήθους παροξυσμικού ιλίγγου εκ' θέσεως γίνεται και θεραπευτικός χειρισμός στην ίδια συνεδρία ο οποίος είναι σύντομος, ανώδυνος και εύκολα ανεκτός από όλους τους ασθενείς.
  • Τέλος γίνεται καθαρισμός βύσματος κυψελίδας (κερί), χωρίς να χρειάζεται προετοιμασία από το σπίτι.


Με τη χρήση ενδοσκοπίων γίνεται ενδοσκόπηση ρινός & λάρυγγα


  • Με την ενδοσκόπηση της ρινός τίθεται η διάγνωση της ιγμορίτιδας χωρίς την ανάγκη της ακτινογραφίας. Γίνεται έλεγχος της ρινικής κοιλότητας σε περίπτωση ρινικής συμφόρησης για παρουσία πολυπόδων, αλλεργικής ή άλλης αιτιολογίας ρινίτιδα και έλεγχος του ρινοφάρυγγα για έλεγχο αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια) σε παιδιατρικούς ασθενείς με ροχαλητό.
  • Επίσης γίνεται ενδοσκοπικά καυτηριασμός σε περιπτώσεις με ρινορραγία.
  • Με την ενδοσκόπηση του λάρυγγα - λαρυγγοσκόπηση- γίνεται διερεύνηση του βράγχους της φωνής, της λαρυγγοφαρυγγικής παλινδρόμησης και πιθανή αφαίρεση ξένου σώματος από τον φάρυγγα και τον υποφάρυγγα.


Μικροεπεμβάσεις


  • Στο σηπτικό χειρουργείο του Ιατρόκοσμου γίνονται μικροεπεμβάσεις υπό τοπική αναισθησία στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου.
  • Για τις λοιπές επεμβάσεις που γίνονται υπό γενική αναισθησία υπάρχει συνεργασία με πολλές ιδιωτικές κλινικές.


Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 210-6400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού


Στο ιατρείο μας διενεργείται κατόπιν ραντεβού πλήρης ωτο-ρινο-λαρυγγολογική εξέταση τόσο παίδων όσο και ενηλίκων.

Αντιμετωπίζονται περιστατικά με βαρηκοϊα -είτε αιφνίδια είτε χρόνια-, με ή χωρίς εμβοές στα οποία γίνεται πλήρης ακοολογικός έλεγχος, ενώ γίνεται και διερεύνυση περιστατικών με ζάλη και ίλιγγο.

Στις περιπτώσεις καλοήθους παροξυσμικού ιλίγγου εκ θέσεως γίνεται και θεραπευτικός χειρισμός στην ίδια συνεδρία ο οποίος είναι σύντομος, ανώδυνος και εύκολα ανεκτός από όλους τους ασθενείς.

Τέλος γίνεται καθαρισμός βύσματος κυψελίδας (κερί) χωρίς να χρειάζεται προετοιμασία από το σπίτι.

Με τη χρήση ενδοσκοπίων γίνεται ενδοσκόπηση ρινός και λάρυγγα.

Με την ενδοσκόπηση της ρινός τίθεται η διάγνωση της ιγμορίτιδας χωρίς την ανάγκη της ακτινογραφίας.

Γίνεται έλεγχος της ρινικής κοιλότητας σε περίπτωση ρινικής συμφόρησης για παρουσία πολυπόδων, αλλεργικής ή άλλης αιτιολογίας ρινίτιδα και έλεγχος του ρινοφάρυγγα για έλεγχο αδενοειδών εκβλαστήσεων (κρεατάκια) σε παιδιατρικούς ασθενείς με ροχαλητό. Επίσης γίνεται ενδοσκοπικά καυτηριασμός σε περιπτώσεις με ρινορραγία.

Με την ενδοσκόπηση του λάρυγγα - λαρυγγοσκόπηση- γίνεται διερεύνυση του βράγχους της φωνής, της λαρυγγοφαρυγγικής παλινδρόμησης και πιθανή αφαίρεση ξένου σώματος από τον φάρυγγα και τον υποφάρυγγα.

Στο σηπτικό χειρουργείο του "Ιατρόκοσμου" γίνονται μικροεπεμβάσεις υπό τοπική αναισθησία στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου.

Για τις λοιπές επεμβάσεις που γίνονται υπό γενική αναισθησία υπάρχει συνεργασία με πολλές ιδιωτικές κλινικές.
Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.