ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ONLINE

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.
ΙΑΤΡΕΙΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΤο παθολογικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου, σε συνεργασία με άλλα τμήματα και εξειδικευμένους ιατρούς του κέντρου καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων, όπως μεταβολικά, χρόνια νοσήματα (σακχαρώδης διαβήτης, παθήσεις θυρεοειδούς, υπερλιπιδαιμία κ.α.), ανοσολογικές, αιματολογικές παθήσεις, υπέρταση κα.

Ο γιατρός σας θα προχωρήσει σε κλινική εξέταση, στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσει επακριβώς ποια πάθηση είναι υπεύθυνη για τα συμπτώματά σας και να καθορίσει την κατάλληλη θεραπεία για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.

Κλείνοντας ραντεβού με τους Παθολόγους του Ιατρόκοσμου θα έχετε μια άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Ο παθολόγος μας θα σας εξετάσει άμεσα θα σας γράψει τις εξετάσεις που ενδεχόμενα χρειάζεστε και οι οποίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα μέσα στον Ιατρόκοσμο, ακόμη και στο ίδιο ραντεβού. Αυτό θα σας γλιτώσει από το να χάνετε χρόνο μεταξύ ιατρού και διαγνωστικών κέντρων, ενώ το συνολικό κόστος είναι ασυναγώνιστα χαμηλό, διατηρώντας την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών σε υψηλά επίπεδα.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 210-6400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.