ΚΛΕΙΣΤΕ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ONLINE

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.
ΙΑΤΡΕΙΑ

ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΩΝ

Το Εξειδικευμένο τμήμα συγγενών καρδιοπαθειών του Ιατρόκοσμου, υπό την διεύθυνση φημισμένου Παιδοκαρδιολόγου, υπόσχεται να δώσει την εγκυρότερη και πιο αποτελεσματική λύση στο πολύπλοκο πρόβλημα των συγγενών καρδιοπαθειών σε παιδιά και ενήλικες.

Συγγενείς καρδιοπάθειες


Οι συγγενείς καρδιοπάθειες δημιουργούνται όταν η καρδιά του εμβρύου και τα αγγεία της δεν αναπτύσσονται φυσιολογικά. Τα αίτια δημιουργίας τους είναι ακόμη άγνωστα. Σκοπός του τμήματος είναι η έγκαιρη διάγνωση και η κατάλληλη συντηρητική - φαρμακευτική ή χειρουργική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Χάρη στις νέες διαγνωστικές μεθόδους και την εξελιγμένη χειρουργική αντιμετώπιση των συγγενών καρδιοπαθειών παιδιά και ενήλικες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο και να ζήσουν φυσιολογικά, χωρίς περιορισμούς.

Ο Εξειδικευμένος καρδιολόγος μας, κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου και ειδικών εξετάσεων θα προτείνει την πιο αποτελεσματική, συντηρητική ή χειρουργική, θεραπεία, ανάλογα με το πρόβλημα και τις ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Η εξατομικευμένη θεραπεία επιλέγεται και σχεδιάζεται με τον ασθενή και τους φροντιστές του, προκειμένου να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα ζωής και των δύο.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 210-6400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.

Συμφωνώ το email μου να χρησιμοποιηθεί για την απάντηση και να αποθηκευτεί για μελλοντική επικοινωνία.