Ενδοκρινολογικό Ιατρείο

ουρολογικό ιατρείο

Το ενδοκρινολογικό ιατρείο διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

Οι έμπειροι ενδοκρινολόγοι μας αναλαμβάνουν τη συνταγογράφηση, διάγνωση και παροχή θεραπείας για κάθε διαταρραχή που σχετίζεται με ορμόνες, διαβήτη, παθήσεις θυρεοειδούς και άλλων ενδοκρινών αδένων. 

Ενδεικτικές παθήσεις για τις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο ιατρείο μας περιλαμβάνουν:

Διαβήτης

Όλες οι μορφές διαβήτη (τύπος 1, τύπος 2, διαβήτης κύησης, κ.α. ) αποτελούν τις πιο συχνές ενδοκρινολογικές παθήσεις στη χώρα μας. Η ενδοκρινολόγος μας αναλαμβάνει την παρακολούθηση σας, ενώ στο διαγνωστικό μας κέντρο μπορείτε να υποβληθείτε καθημερινά σε όλες τις απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις για να έχετε υπό έλεγχο το σάκχαρο του αίματος. 

Παθήσεις Θυρεοειδή

Ο θυρεοειδής αδένας είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο του μεταβολισμού μας. Η όποια διαταραχή στη λειτουργία του ευθύνεται για τα περισσότερα ορμονολογικά προβλήματα που εκφράζονται με συμπτώματα όπως υπογονιμότητα, αύξηση βάρους, νευρικότητα / άγχος, αύξηση αρτηριακής πίεσης, κ.α. 

Η ενδοκρινολόγος μας αναλαμβάνει την παρακολούθηση σας, ενώ στο διαγνωστικό μας κέντρο μπορείτε να υποβληθείτε καθημερινά σε όλες τις απαιτούμενες διαγνωστικές εξετάσεις για να ελέγχετε τη λειτουργία του θυρεοειδή και παραθυρεοειδών αδένων.

Καρκίνος Θυρεοειδή

Ο καρκίνος του θυρεοειδή αποτελεί τον 5ο κατά σειρά πιο συχνή μορφή καρκίνου - κυρίως στις γυναίκες - στη χώρα μας. Όπως και σε άλλες μορφές καρκίνου, έτσι και στο θυρεοειδή η έγκαιρη διάγνωση και η τακτική παρακολούθηση από Ενδοκρινολόγο είναι καθοριστικής σημασίας. 

Παχυσαρκία

Η παχυσαρκία συνδέεται με πολλούς κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή όπως έμφραγμα, καρκίνος, εγκεφαλικό αλλά και σακχαρώδη διαβήτη, υπογονιμότητα, κ.α. Η διαταρραχή του βάρους συνδέεται συχνά με κάποια ορμονική διαταρραχή και η παρακολούθηση απο Ενδοκρινολόγο επιβάλλεται για το βέλτιστο δυνατό έλεγχο της. 

Υπογονιμότητα, Διαταραχές εμμηνορυσιακού κύκλου, Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών, Εμμηνόπαυση, κ.α.

Πολυάριθμες διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος συνδέονται με γυναικολογικά προβλήματα. Η Ενδοκρινολόγος μπορεί να διερευνήσει την όποια συνδεόμενη ορμονική διαταρραχή, αλλά και βοηθά την γυναίκα να περάσει αυτήν την περίοδο ανώδυνα και να προστατευθεί από τους κινδύνους που ενδεχομένως αντιμετωπίζει.

Γνωρίστε τους Ενδοκρινολόγους μας

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 2106400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.

προγραμματισμός ραντεβού

Συνταγογράφηση Φαρμάκων και Εξετάσεων. Συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ, ΕΥΔΑΠ και ΕΔΟΕΑΠ.

logo iatrokosmos

 

Ωράριο Λειτουργίας
 
Δευτ. - Παρ.  07:00 - 21:00
Σάββατο        07:30 - 14:30
Κυριακή         κλειστά
ΕΟΠΥΥ
ΕΥΔΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ

Συμβεβλημένοι με ΟΛΑ τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Συνταγογράφηση και χωρίς προγραμματισμένο εκ των προτέρων ραντεβού

Χρήσιμα Άρθρα και Νέα

Προγραμματίστε το Ραντεβού σας

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ

Ένας Κόσμος Ιατρικών
Υπηρεσιών για όλους

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα προσιτές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες εκάστοτε ασθενή μας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υγείας σας από την αρχή μέχρι το τέλος, από τη Διάγνωση έως και τη Θεραπεία!

Πατριάρχου Ιερεμίου 17, 11741 - Αθήνα
  • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική cookies

Copyright© 2023 iatrocosmos.gr All rights reserved

Σχεδιασμός & Φιλοξενεία Medical Promotion