Ειδικές Εξετάσεις

ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.

Ειδικές Εξετάσεις
για όλους, με ΕΟΠΥΥ ή Ιδιωτικά

Image
Image
Image

Το πιστοποιημένο Εργαστήριο μας αλλά και όλα τα απεικονιστικά τμήματα μας, διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό! Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό μας εγγυάται ποιοτική εξυπηρέτηση και αξιόπιστα αποτελέσματα.

Όλες οι εξετάσεις επιβλέπονται και πραγματοποιούνται βάσει των ιατρικών πρωτοκόλλων και οι εξεταζόμενοι λαμβάνουν τα αποτελέσματα τους σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή άμεσα κι έγκυρα.

covid test

Τεστ κορωνοϊου

Παρέχουμε Τέστ Μοριακής Ανίχνευσης Κορονοϊού (rt-PCR) και Rapid Antigen για Covid–19 καθώς και εξέταση Αντισωμάτων [IgG / IgM] έναντι του νέου κορονοϊού.

περισσότερα
This image for Image Layouts addon

Ελαστογραφία

Η ελαστογραφία θυρεοειδούς αδένα είναι μια σύγχρονη, ανώδυνη απεικονιστική εξέταση που αξιολογεί τον βαθμό σκληρότητας μιας βλάβης του θυρεοειδούς αδένα για πιθανή κακοήθεια.

περισσότερα
τεστ πατρότητας

DNA Τεστ

Η βιολογική ταυτότητα κάθε ανθρώπου είναι η βάση της ύπαρξής του και αποτελεί το μεγαλύτερο αποδεικτικό στοιχείο για το ποιοί είμαστε. Παρέχουμε εξειδικευμένες εξετάσεις ανίχνευσης γενετικής ταυτότητας.

περισσότερα
comb test

Τεστ για Γρίπη

Παρέχουμε συνδυαστικό rapid τεστ ανίχνευσης γρίπης και κορωνοιού. 

περισσότερα
ΕΟΠΥΥ
ΕΥΔΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ

Συμβεβλημένοι με ΟΛΑ τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Συνταγογράφηση και χωρίς προγραμματισμένο εκ των προτέρων ραντεβού

Χρήσιμα Άρθρα και Νέα

Προγραμματίστε το Ραντεβού σας

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ

Ένας Κόσμος Ιατρικών
Υπηρεσιών για όλους

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα προσιτές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες εκάστοτε ασθενή μας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υγείας σας από την αρχή μέχρι το τέλος, από τη Διάγνωση έως και τη Θεραπεία!

Πατριάρχου Ιερεμίου 17, 11741 - Αθήνα
  • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική cookies

Copyright© 2023 iatrocosmos.gr All rights reserved

Σχεδιασμός & Φιλοξενεία Medical Promotion