Ιατρεία

ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ Α.Ε.

Ιατρεία όλων των Ειδικοτήτων
για όλους

Image
Image
Image

Η κάθε επίσκεψη μπορεί να συνδυασθεί - ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή - με διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και επεμβατικές πράξεις.

Στόχος όλων μας είναι να καλύψουμε με ολοκληρωμένες λύσεις τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου, παρέχοντας πάντοτε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες από άρτιο και έμπειρο ιατρικό προσωπικό, χρησιμοποιώντας ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. 

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες υγείας του και με γνώμονα τις τρείς βασικές αρχές μας (Φιλική Εξυπηρέτηση - Υψηλή Ποιότητα Εξετάσεων - Οικονομικές Τιμές), σκοπός μας είναι να αναλάβουμε την ευθύνη για την υγεία σας από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή από τη Διάγνωση μέχρι και τη Θεραπεία. 

πρωκτολόγος

Πρωκτολογικό Ιατρείο

Εξειδικευμένο Ιατρείο για τη Διάγνωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των παθήσεων του πρωκτού. Καινοτόμες, Μη Επεμβατικές Μεθόδοι.

περισσότερα
παθολόγος

Παθολογικό Ιατρείο

Το παθολογικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου, σε συνεργασία με άλλα τμήματα και εξειδικευμένους ιατρούς του κέντρου, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των παθολογικών νοσημάτων.

περισσότερα
χειρουργος

Χειρουργικό Ιατρείο

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και έμπειρους χειρουργούς πραγματοποιούνται επεμβατικές πράξεις και μικροεπεμβάσεις, με άνεση και ασφάλεια. 

περισσότερα
ορθοπεδικό ιατρείο

Ορθοπαιδικό Ιατρείο

Το Ορθοπεδικό ιατρείο, διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

περισσότερα
This image for Image Layouts addon

Ιατρείο Πόνου

Το Ιατρείο Πόνου στελεχώνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων Αναισθησιολόγων - Αλγολόγων και Ψυχολόγων και έχει σαν στόχο με συγκεκριμένες θεραπείες την ανακούφιση του ασθενούς.

περισσότερα
This image for Image Layouts addon

Τμήμα Υπνικής Άπνοιας

Ο Ιατρόκοσμος διαθέτει τεστ αξιολόγησης πιθανότητας αποφρακτικής άπνοιας στον ύπνο, ενδοσκοπικός έλεγχος ανώτερου αναπνευστικού και μελέτη ύπνου κατ' οίκον.

περισσότερα
καρδιολόγος

Καρδιολογικό Ιατρείο

Τώρα, ολόκληρος ο καρδιολογικός σας έλεγχος μπορεί να γίνει σε ένα μόνο Εξειδικευμένο κέντρο, με την καλύτερη εξυπηρέτηση, χωρίς ταλαιπωρία και με εγγυημένα αποτελέσματα.

περισσότερα
γαστρεντερολόγος

Γαστρεντερολογικό Ιατρείο

Όλα τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους Γαστρεντερολόγους μας. Έλκος στομάχου, δωδεκαδακτύλου, παθήσεις του ήπατος, κ.α.

περισσότερα
πνευμονολόγος

Πνευμονολογικό Ιατρείο

Σκοπός των εξειδικευμένων ιατρών μας είναι η αρτιότερη προσέγγιση, διάγνωση και θεραπεία ατόμων με λοιμώξεις αναπνευστικού ή νοσήματα του αναπνευστικού.

περισσότερα
ουρολόγος

Ουρολογικό Ιατρείο

Το ουρολογικό ιατρείο του Ιατρόκοσμου, σε συνεργασία με άλλα τμήματα και εξειδικευμένους ιατρούς του κέντρου καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων.

περισσότερα
ενδοκρινολογος

Ενδοκρινολογικό Ιατρείο

Το Ενδοκρινολογικό Ιατρείο διαθέτει άριστο επιστημονικό προσωπικό, εξελιγμένα μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

περισσότερα
ΕΟΠΥΥ
ΕΥΔΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ

Συμβεβλημένοι με ΟΛΑ τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Συνταγογράφηση και χωρίς προγραμματισμένο εκ των προτέρων ραντεβού

Χρήσιμα Άρθρα και Νέα

Προγραμματίστε το Ραντεβού σας

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ

Ένας Κόσμος Ιατρικών
Υπηρεσιών για όλους

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα προσιτές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες εκάστοτε ασθενή μας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υγείας σας από την αρχή μέχρι το τέλος, από τη Διάγνωση έως και τη Θεραπεία!

Πατριάρχου Ιερεμίου 17, 11741 - Αθήνα
  • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική cookies

Copyright© 2023 iatrocosmos.gr All rights reserved

Σχεδιασμός & Φιλοξενεία Medical Promotion