Γνωρίστε μας

Image

Σύγχρονο,
Διαγνωστικό Κέντρο
Πολυιατρείο

Ο Ιατρόσκοσμος είναι μία ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στελεχωμένη με υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό και εξοπλισμένη με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, που ήρθε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην Υγεία, με σκοπό τη διάγνωση αλλά και τη θεραπεία.

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο Ιατρόκοσμος βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ασθενείς που το εμπιστεύονται.

Διαθέτουμε ιατρούς των περισσότερων ειδικοτήτων και σε κάθε επίσκεψη μπορούν να πραγματοποιηθούν διαγνωστικές εξετάσεις, αλλά και επεμβατικές πράξεις. Σκοπός του είναι να καλύψει με ολοκληρωμένες λύσεις, τις ανάγκες υγείας κάθε οικογένειας, κάθε ασφαλισμένου ή ανασφάλιστου, οποιασδήποτε ηλικίας. 

Ιατρόκοσμος, μια ολοκληρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας υγείας

Μετά την πολυετή μας ενασχόληση με την Υγεία, μια ομάδα ιατρών οροματιστήκαμε και ιδρύσαμε τον Ιατρόκοσμο, ένα Σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο.

Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε να δώσουμε τη λύση που ο κάθε ασθενής θα επιθυμούσε: Διάγνωση έως και Θεραπεία, οικονομικά, αξιόπιστα και με τις απαραίτητες μόνο εξετάσεις.

Όλες μας οι υπηρεσίες βασίζονται στις 3 βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία μας:

Φιλική Εξυπηρέτηση - Υψηλή Ποιότητα Εξετάσεων - Οικονομικές Τιμές

Διαθέτουμε Ιατρούς των περισσότερων ειδικοτήτων ενώ η κάθε επίσκεψη σας μπορεί να συνδυασθεί - ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενή - με διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και επεμβατικές πράξεις.

ιατροί
ΕΟΠΥΥ
ΕΥΔΑΠ
ΕΔΟΕΑΠ

Συμβεβλημένοι με ΟΛΑ τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Συνταγογράφηση και χωρίς προγραμματισμένο εκ των προτέρων ραντεβού

Χρήσιμα Άρθρα και Νέα

Προγραμματίστε το Ραντεβού σας

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ

Ένας Κόσμος Ιατρικών
Υπηρεσιών για όλους

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα προσιτές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες εκάστοτε ασθενή μας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υγείας σας από την αρχή μέχρι το τέλος, από τη Διάγνωση έως και τη Θεραπεία!

Πατριάρχου Ιερεμίου 17, 11741 - Αθήνα
  • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική cookies

Copyright© 2023 iatrocosmos.gr All rights reserved

Σχεδιασμός & Φιλοξενεία Medical Promotion