Οδοντιατρική Απεικόνιση

ιατρείο πόνου

Το τμήμα ψηφιακών πανοραμικών του Ιατρόκοσμου διαθέτει άριστο ιατρικό προσωπικό, εξελιγμένα διαγνωστικά μηχανήματα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. 

Με το τελευταίας τεχνολογίας ακτινολογικό οδοντιατρικό μηχάνημα PaX-i3D Smart του οίκου Vatech προσφέρουμε στο γενικό οδοντίατρο, αλλά και στις επιμέρους ειδικότητες (γναθοχειρουργικής – ορθοδοντικής – περιοδοντολογίας ενδοδοντολογίας κ.α) υψηλής ποιότητας ψηφιακή ιατρική απεικόνιση. 

Το τελευταίας τεχνολογίας ακτινολογικό οδοντιατρικό μηχάνημα 

  • Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του δε δημιουργεί αίσθημα κλειστοφοβίας. Η εξέταση γίνεται σε όρθια θέση και υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης ΑΜΕΑ
  • Προσαρμόζεται στις ανατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε εξεταζομένου για άριστη ποιότητα εικόνας
  • Δίνει καλύτερη ψηφιακή πανοραμική εικόνα στις περιοχές που συνήθως είναι ασαφοποιημένες

Στο τμήμα διενεργούνται:

Ψηφιακή Πανοραμική Ακτινογραφία

Με την πανοραμική ακτινογραφία, ο Οδοντίατρος μπορεί να δει σε μία μόνο εικόνα ολόκληρη τη στοματική κοιλότητα του ασθενούς.

πανοραμική ακτινογραφία

Οι πανοραμικές βοηθούν στη διάγνωση πολλών προβλημάτων των δοντιών, όπως τερηδόνας, ανατομικών ανωμαλιών των γνάθων, καταγμάτων δοντιών. Μπορούν επίσης να εντοπίσους τους φρονιμίτες, έγκλειστα ή υπεράριθμα δόντια και με τη βοήθεια τους μπορούμε να προσδιορίσουμε την οδοντική ηλικία των παιδιών. Οι πανοραμικές χρησιμοποιούνται επίσης σε ασθενείς που θα υποβληθούν σε ορθοδοντική θεραπεία ή τοποθέτηση εμφυτευμάτων.

Ανατομικό FOV 12X9CM

Ανατομικό FOV 12X9CM

Το καινοτόμο FOV του PaX-i3D Smart παρέχει ευρύτερη εικόνα της οδοντοστοιχίας, συγκρινόμενο με άλλες συσκευές αντίστοιχου FOV. Κανονικά, η εικόνα FOV 10Χ8,5εκ. δείχνει το δόντι #8.

Όταν όμως το δόντι, κλείνει προς τη μια πλευρά, είναι πιθανό να μην προβληθεί στην εικόνα. Αντίθετα, στον εξοπλισμό μας, η πιθανότητα αυτή δεν υπάρχει και απεικονίζει κάθε κρυμμένη περιοχή της οδοντοστοιχίας.

Εικόνες Υψηλής Ευκρίνειας

Εικόνες Υψηλής Ευκρίνειας

Προσαρμόζεται στις ανατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε εξεταζόμενου για άριστη ποιότητα εικόνες.

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε μας στο 2106400200 και κλείστε το δικό σας ραντεβού.

προγραμματισμός ραντεβού

Συνταγογράφηση Φαρμάκων και Εξετάσεων. Συμβεβλημένο με ΕΟΠΥΥ, ΕΥΔΑΠ και ΕΔΟΕΑΠ.

logo iatrokosmos

 

Ωράριο Λειτουργίας
 
Δευτ. - Παρ.  07:00 - 21:00
Σάββατο        07:30 - 14:30
Κυριακή         κλειστά

Χρήσιμα Άρθρα και Νέα

εμμηνοπαυση

Εμμηνόπαυση: τι εξετάσεις πρέπει να κάνω;

Η εμμηνόπαυση αποτελεί μία φυσιολογική βιολογική φάση του οργανισμού κάθε γυναίκας. Σε αυτή τη χρονική φάση, το γυναικείο σώμα βιώνει πολλές αλλαγές κυρίως ορμονικές. Για μία καλή σωματική υγεία συστήνονται συχνά κάποιες απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις από τον θεράπων γυναικολόγο.

διαβάστε περισσότερα
αιματουρια

Αιματουρία: να μας ανησυχεί ή όχι;

To έντερο αποτελεί κλειδί για την κατάσταση της υγείας μας, τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική μας. Εάν για παράδειγμα η υγεία του εντέρου μας δεν είναι καλή, ενδέχεται να εμφανίσουμε συμπτώματα σωματικά από έντονο λήθαργο έως και ακμή.

διαβάστε περισσότερα
εντερο

Έντερο: 5 Συμβουλές για Υγιές Έντερο

To έντερο αποτελεί κλειδί για την κατάσταση της υγείας μας, τόσο τη σωματική όσο και τη ψυχική μας. Εάν για παράδειγμα η υγεία του εντέρου μας δεν είναι καλή, ενδέχεται να εμφανίσουμε συμπτώματα σωματικά από έντονο λήθαργο έως και ακμή.

διαβάστε περισσότερα

Προγραμματίστε το Ραντεβού σας

Ένας Κόσμος Ιατρικών Υπηρεσιών
για όλους

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα προσιτές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες εκάστοτε ασθενή μας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υγείας σας από την αρχή μέχρι το τέλος, από τη Διάγνωση έως και τη Θεραπεία!

Πατριάρχου Ιερεμίου 17, 11475 - Αθήνα

Copyright© 2023 iatrocosmos.gr All rights reserved

Σχεδιασμός & Φιλοξενεία Medical Promotion