7 τρόποι να αποφευχθεί η άνοια στη μέση ηλικία

7 τρόποι να αποφευχθεί η άνοια στη μέση ηλικία

Σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη εκ των ΗΠΑ, αναγνωρίστηκαν οι επτά τρόποι υγιεινής ζωής που μειώνουν τη πιθανότητα άνοιας σε βάθος χρόνου.

Νόσος Alzheimer

Νόσος Alzheimer

Η νόσος Alzheimer αποτελεί τη συνηθέστερη και πιο σημαντική μορφή άνοιας. Έχει περιγραφεί σε κάθε περίοδο της ενήλικης ζωής, αλλά είναι συχνότερη μετά την έκτη δεκαετία της. Αποτελεί τη συχνότερη αιτία έκπτωσης των ανώτερων πνευματικών λειτουργιών.

Ίλιγγος

Ίλιγγος

Ο ίλιγγος δεν είναι νόσος, είναι ένα σύμπτωμα στο οποίο ο ασθενής βιώνει ένα ψευδές αίσθημα περιστροφής με αστάθεια και ναυτία. Πρέπει να διαφοροδιαγνωστεί από τη ζάλη και την αστάθεια.

Στεφανιαία Νόσος

Στεφανιαία Νόσος

Δεν χωρά αμφισβήτηση ότι η καρδιά είναι το ζωτικότερο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Δυστυχώς δεν χωρά επίσης αμφισβήτηση ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις παραμένουν η πρώτη αιτία θανάτου, παρά τις σημαντικές προόδους της ιατρικής επιστήμης.

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ

Ένας Κόσμος Ιατρικών
Υπηρεσιών για όλους

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο - Πολυιατρείο με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα προσιτές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες εκάστοτε ασθενή μας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη της υγείας σας από την αρχή μέχρι το τέλος, από τη Διάγνωση έως και τη Θεραπεία!

Πατριάρχου Ιερεμίου 17, 11741 - Αθήνα
  • Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική cookies

Copyright© 2023 iatrocosmos.gr All rights reserved

Σχεδιασμός & Φιλοξενεία Medical Promotion